rauxa home
qué es rauxa
organigrama
linea tratamiento
sé de alguien
cómo colaborar
novedades

 

 

POLÍTICA DE PRIVACIDAD DE DATOS POLÍTICA DE PRIVADESA DE DADES

1. IDENTIFICACIÓN DEL TITULAR

ASSOCIACIÓ RAUXA, es el titular del sitio web que Usted visita, siendo el Responsable del tratamiento de los datos personales del Usuario, por lo que, en el tratamiento de sus datos de carácter personal, garantiza el cumplimiento de la normativa vigente en materia de protección de datos LOPD y RGPD, así como a la normativa sobre Servicios de la Sociedad de la Información y el Comercio Electrónico (LSSICE o LSSI), por lo que se facilita la siguiente información del tratamiento.
Esta política de privacidad establece la forma y proporciona la información necesaria sobre la gestión y el tratamiento de los datos personales recogidos en esta web. El usuario deberá leerla y aceptarla antes de seguir en la misma.

2. MENORES

Queda prohibido el acceso y uso de este sitio Web a los menores de 18 años que no estén debidamente autorizados. ASSOCIACIÓ RAUXA, entiende que desde el momento en que un menor accede a esta Web, cuenta con el permiso de sus padres, de su tutor o de su representante legal.
ASSOCIACIÓ RAUXA informa que existen programas informáticos para acotar la navegación mediante el filtro o bloqueo a determinados contenidos

3. ENVÍO Y REGISTRO DE DATOS PERSONALES

El envío de datos de carácter personal es obligatorio para solicitar información, contactar, suscribirse a nuestros boletines y/o realizar operaciones comerciales o mercantiles con ASSOCIACIÓ RAUXA No facilitar los datos personales solicitados o el no aceptar la presente política de protección de datos supone la imposibilidad de llevar a cabo las solicitudes realizadas por el interesado o suscribirse a nuestros boletines.

4. FINALIDAD DEL TRATAMIENTO DE DATOS

Los datos que le solicitamos en todo momento, son los adecuados, pertinentes y estrictamente necesarios para la finalidad para la que se recogen. Como usuario nos certifica que todos los datos que nos envíe o proporcione a través de estos formularios son ciertos, veraces y pertinentes para la finalidad que han sido solicitados. En función del formulario o apartado al que acceda, la información que nos proporcione se utilizará para las finalidades descritas a continuación:

  1. Las que particularmente indiquemos en cada una de las páginas donde aparezca el formulario de electrónico de registro, contacto, consulta o similar.
  2. Atender sus solicitudes e informar sobre nuestros proyectos,o cualquier tipo de petición que realice a través de cualquiera de las formas de contacto de nuestra web.
  3. Para facilitar a nuestros usuarios la suscripción a nuestras publicaciones, noticias periódicas o blog.
  4. Para enviar comunicaciones comerciales propias relacionadas con nuestros proyectos, servicios o campañas, a través de cualquier medio electrónico, postal o telefónico.

5. CONFIDENCIALIDAD, CONSERVACIÓN Y CESIÓN DE DATOS

Sus datos serán tratados con la máxima confidencialidad por todos nuestros colaboradores o empleados en cualquier fase de los servicios que prestamos, siendo sus datos utilizados exclusivamente con las finalidades que le hemos indicado anteriormente.
Sus datos serán conservados por el plazo imprescindible para llevar a cabo el encargo encomendado, así como para cumplir con la legislación vigente. En el caso de aceptar recibir comunicaciones de ASSOCIACIÓ RAUXA, serán conservados mientras no solicite su cancelación.
ASSOCIACIÓ RAUXA, le garantiza que sus datos no serán cedidos ni comunicados a ningún tercero, excepto en los casos legalmente previstos y en el caso en que dicha cesión se encuentre amparada por las leyes, o bien sea imprescindible para poder cumplir el servicio solicitado y/o contratado. En el caso de ceder sus datos fuera de estos supuestos le solicitaremos su autorización expresamente.
No realizamos transferencias internacionales de datos fuera de la Unión Europea.

6. INCORPORACIÓN DE DATOS DE TERCEROS

En el caso de que nos facilite datos de carácter personal de terceras personas, declara que ha sido autorizado por esas personas para facilitar sus datos, y que les ha informado antes de todo lo que recoge esta política de privacidad, especialmente de los datos nuestra empresa y de cómo ejercer los derechos que sobre el tratamiento de sus datos. ASSOCIACIÓ RAUXA, no asume ninguna responsabilidad sobre los datos de estos terceros que nos proporcione, siendo su exclusiva responsabilidad disponer de la autorización de los titulares y proporcionarles la información necesaria sobre el tratamiento de sus datos.

7. EJERCICIO DE DERECHOS

En todo momento, nos podrá remitir una comunicación por escrito al domicilio social de ASSOCIACIÓ RAUXA, o al correo electrónico que figura en nuestra web, para ejercer sus derechos de acceso, rectificación, portabilidad y supresión de sus datos, así como la limitación u oposición deberá incluir una fotocopia de su DNI u otro documento que nos permita identificarle.
Los derechos que puede ejercer son los siguientes:

  1. Derecho de acceso, rectificación, portabilidad y supresión de sus datos, así como la limitación u oposición a su tratamiento.
  2. Derecho a realizar una reclamación ante la autoridad de control, en este caso, la Agencia Española de Protección de Datos, si lo considera oportuno.
  3. Derecho a cursar baja en nuestros servicios de subscripción, enviando un correo electrónico a: asrauxa@rauxa.org, indicando en su solicitud: BAJA SUSCRIPCIÓN.
  4. Derecho a revocar el consentimiento prestado para el tratamiento de sus datos en cualquier momento siempre que sea posible. Si bien esta revocación en ningún caso tendrá carácter retroactivo.

8. ACEPTACIÓN Y CONSENTIMIENTO

Marcando las casillas de aceptación obligatoria de nuestra “Política de Privacidad” y “ Aviso Legal” y la entrada de datos en los campos de nuestros formularios, el usuario acepta expresamente y de forma libre e inequívoca, que sus datos son necesarios para atender su petición, declarando haber sido informado de las condiciones sobre protección de datos de carácter personal, aceptando y por tanto consintiendo el tratamiento de sus datos por parte de ASSOCIACIÓ RAUXA, en la forma y para las finalidades indicadas en la presente Política de Privacidad.

9. MEDIDAS DE SEGURIDAD

ASSOCIACIÓ RAUXA, ha adoptado todas las medidas técnicas y organizativas necesarias para garantizar la seguridad de los datos personales que nos proporcione. Evitando así su alteración, pérdida, tratamientos o accesos no autorizados. No obstante, lo anterior, el usuario reconoce y acepta que las medidas de seguridad en Internet no son seguras al cien por cien.

10. MODIFICACIONES DE LA PRESENTE POLÍTICA DE PRIVACIDAD

ASSOCIACIÓ RAUXA, puede alterar la presente política de privacidad para adaptarla a las modificaciones que se produzcan o por los cambios legislativos que vayan apareciendo y afecten a las políticas recogidas en este documento. Como consecuencia, recomendamos que lo revise periódicamente, así como que se ponga en con nosotros ante cualquier tipo de duda o incidencia en el correo electrónico: asrauxa@rauxa.org, o en la dirección y teléfonos de contacto que figuran en nuestra web.

1. IDENTIFICACIÓ DEL TITULAR

ASSOCIACIÓ RAUXA, és el titular del lloc web que vostè visita, essent el Responsable del tractament de les dades personals de l'Usuari, per la qual cosa en el tractament de les seves dades de caràcter personal, garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades LOPD i RGPD, així com la normativa sobre Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI), per la qual cosa es facilita la següent informació del tractament.
Aquesta política de privadesa estableix la forma i proporciona la informació necessària sobre la gestió i el tractament de les dades personals recollides en aquesta web. L'usuari haurà de llegir-la i acceptar-la abans de seguir fent-la servir.

2. MENORS

Queda prohibit l'accés i ús d'aquest lloc web als menors de 18 anys que no estiguin degudament autoritzats. ASSOCIACIÓ RAUXA, entén que des del moment en què un menor accedeix a aquesta Web, compta amb el permís dels seus pares, del seu tutor o del seu representant legal.
ASSOCIACIÓ RAUXA informa que existeixen programes informàtics per fitar la navegació mitjançant el filtre o bloqueig a determinats continguts

3. ENVIAMENT I REGISTRE DE DADES PERSONALS

L'enviament de dades de caràcter personal és obligatori per sol•licitar informació, contactar, subscriure's als nostres butlletins i/o realitzar operacions comercials o mercantils amb ASSOCIACIÓ RAUXA. No facilitar les dades personals sol•licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de dur a terme les sol•licituds realitzades per vostè, o subscriure's als nostres butlletins.

4. FINALITAT DEL TRACTAMENT DE DADES

Les dades que li sol•licitem a tot moment, són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat per la qual es recullen. Com a usuari ens certifica que totes les dades que ens enviï o proporcioni a través d'aquests formularis són certs, veritables i pertinents per a la finalitat que han estat sol•licitades. En funció del formulari o apartat al que accedeixi, la informació que ens proporcioni s'utilitzarà per a les finalitats descrites a continuació:

  1. Les que indiquem en cadascuna de les pàgines on aparegui el formulari d'electrònic de registre, contacte, consulta o similar.
  2. Per atendre les seves sol•licituds i informar sobre els nostres projectes o qualsevol tipus de petició que realitzi a través de qualsevol de les formes de contacte de la nostra web.
  3. Per facilitar als nostres usuaris la subscripció a les nostres publicacions, notícies periòdiques o bloc.
  4. Per enviar comunicacions comercials pròpies relacionades amb els nostres projectes, serveis, novetats o a través de qualsevol mitjà electrònic, postal o telefònic.

5. CONFIDENCIALITAT, CONSERVACIÓ I CESSIÓ DE DADES

Les seves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat per tots els nostres col•laboradors o empleats en qualsevol fase dels serveis que prestem, sent les seves dades utilitzades exclusivament amb les finalitats que li hem indicat anteriorment.
Les seves dades seran conservades el temps imprescindible per complir les finalitats per a les que es van recollir, així com les obligacions legals oportunes. En el cas de acceptar l’enviament de comunicacions comercials per la nostra part, no seran cancel•lades fins que no en demani la seva cancel•lació.
ASSOCIACIÓ RAUXA, li garanteix que les seves dades no seran cedides ni comunicades a cap tercer, excepte en els casos legalment previstos i en el cas en què aquesta cessió es trobi emparada per la legislació, o bé sigui imprescindible per poder complir el servei sol•licitat i/o contractat. En el cas de cedir les seves dades fora d'aquests supòsits li sol•licitarem la seva autorització expressament.
No realitzem transferències internacionals de dades fora de la Unió Europea.

6. INCORPORACIÓ DE DADES DE TERCERS

En el cas que ens faciliti dades de caràcter personal de terceres persones, declara que es troba autoritzat per aquestes persones per facilitar les seves dades, i declara que els ha informat prèviament de tot el que recull la present política de privadesa, especialment de les dades la nostra empresa i de com exercir els drets que la llei els atorga. En aquest sentit ASSOCIACIÓ RAUXA, no assumeix cap responsabilitat sobre les dades d'aquests tercers que ens faciliti, sent la seva exclusiva responsabilitat comptar amb l'autorització anticipada i proporcionar la informació necessària als interessats.

7. EXERCICI DE DRETS

En tot moment, ens podrà remetre una comunicació per escrit al domicili social o al correu electrònic que figura a la nostra web. Per exercir els Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades , així com la limitació o oposició al seu tractament haurà d’incloure fotocòpia del seu DNI o un altre document que ens permeti identificar-li.
Els drets que pot exercir són els següents:

  1. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades , així com la limitació o oposició al seu tractament.
  2. Dret a realitzar una reclamació davant l'autoritat de control, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si ho considera oportú.
  3. Dret a cursar baixa en els nostres serveis de subscripció, enviant un correu electrònic a: asrauxa@rauxa.org, indicant en la seva sol•licitud: BAIXA SUBSCRIPCIÓ.
  4. Dret a revocar el consentiment prestat per al tractament de les seves dades a qualsevol moment sempre que sigui possible. Si bé aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

8. ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT

Mitjançant la marcació obligatòria de les caselles d'acceptació de la nostra “Política de Privadesa” i “ Avís Legal” i l'entrada de dades en els camps dels nostres formularis, vostè accepta expressament de forma lliure i inequívoca, que les seves dades són necessàries per atendre la seva petició, declarant haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i per tant consentint el tractament de les seves dades per part de ASSOCIACIÓ RAUXA, en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Privadesa.

9. MESURES DE SEGURETAT

ASSOCIACIÓ RAUXA, ha adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les dades personals que ens proporcioni. Evitant així la seva alteració, pèrdua, tractaments o accessos no autoritzats. No obstant això, l'anterior, l'usuari reconeix i accepta que les mesures de seguretat en Internet no són segures al cent per cent.

10. MODIFICACIONS DE LA PRESENT POLÍTICA DE PRIVADESA

ASSOCIACIÓ RAUXA, pot alterar la present política de privadesa per adaptar-la a les modificacions que es produeixin o pels canvis legislatius que vagin apareixent i afectin a les polítiques recollides en aquest document. Com a conseqüència, recomanem que ho revisi periòdicament, així com que es posi en amb nosaltres davant qualsevol tipus de dubte o incidència en el correu electrònic: asrauxa@rauxa.org, o en les adreces i telèfons de contacte que figuren a la nostra web.